Review Routine The Ordinary.

Review Glycolic Acid 7% Toning Solution van The Ordinary

Hi Beauty’s

Ik ben enthousiast om mijn ervaring te delen over de Glycolic Acid 7% Toning Solution van The Ordinary. Ik zie namelijk dat er nog best wat verwarring bestaat over deze toning solution.

Gebruiksaanwijzing: De Glycolic Acid 7% Toning Solution is bedoeld om te worden gebruikt na het reinigen van je gezicht. Breng een kleine hoeveelheid aan op een katoenen pad en strijk zachtjes over je gezicht en nek, vermijd daarbij het gebied rond de ogen. Gebruik het ‘s avonds en volg op met je favoriete serum en moisturizer. Begin met twee tot drie keer per week en pas de frequentie aan op basis van de tolerantie van je huid. Zorg dat je altijd een zonnebrand aanbrengt, anders maak je alleen maar meer schade dan je lief is!

Voor wie: Deze toner is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve exfoliatie om de textuur van hun huid te verbeteren en de teint te egaliseren. Het is geschikt voor alle huidtypen, maar als je een gevoelige huid hebt, is het raadzaam om het gebruik langzaam om te bouwen en te starten met mate.

Mijn persoonlijke ervaring: Ik ben onder de indruk van de Glycolic Acid 7% Toning Solution. Na regelmatig gebruik merkte ik een zichtbare vermindering van onzuiverheden en een verbetering van de algehele helderheid van mijn huid. Het heeft een lichte tinteling, maar het is niet irriterend. Persoonlijk vind ik dit juist het fijnste van de ervaring! Ik smeer het ook regelmatig op het hoofd van mijn vriend, aangezien hij kaal is en onwijs snel een vette huid krijgt met veel onzuiverheden. Bij hem zie ik dan heel snel weer een verbetering! Maar wist je dat deze exfoliërende toner veel meer kan doen dan alleen je huid zuiveren en verhelderen? Hieronder vind je enkele extra toepassingen die je misschien nog niet kende.

  • Voorkomen van ingegroeide haartjes: Dankzij de exfoliërende eigenschappen van glycolzuur kan deze toning solution helpen bij het voorkomen van ingegroeide haartjes. Breng het product na het scheren aan op de huid om dode huidcellen te verwijderen en de haartjes vrijer te laten groeien.
  • Behandelen van Keratosis Pilaris: Keratosis pilaris, ook wel bekend als ‘kippenvel’, is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door ruwe bultjes, meestal op de armen. Het regelmatig aanbrengen van de Glycolic Acid Toning Solution kan helpen om de huid gladder te maken en deze bultjes te verminderen door de opbouw van keratine te verminderen.
  • Voetenverzorging: Voor zijdezachte voeten kun je de Glycolic Acid 7% Toning Solution ook gebruiken. Breng het aan op een wattenschijfje en wrijf dit over je voeten, vooral op de eeltplekken. Laat het product intrekken voordat je een vochtinbrengende crème aanbrengt. Dit kan helpen om de huid op je voeten zachter en gladder te maken.
  • Verhelderen van ellebogen en knieën: Donkere of ruwe plekken op ellebogen en knieën kunnen vaak een bron van frustratie zijn. Gebruik de toning solution om deze gebieden te exfoliëren en te verhelderen. Regelmatig gebruik kan helpen om de huidtextuur te verbeteren en de donkere verkleuring te verminderen.
  • Stralende decolleté: Het decolleté is een gebied dat vaak wordt blootgesteld aan de zon en daarom vatbaar is voor schade en veroudering. Gebruik de Glycolic Acid 7% Toning Solution om je decolleté te exfoliëren en te verhelderen, waardoor je een jeugdigere uitstraling krijgt.

Wat ik leuk vind aan het product: Een van de dingen die ik waardeer, is de betaalbaarheid van dit product zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien wordt het geleverd in een handige fles met een doseerdop, waardoor het gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid product te gebruiken.

Ingrediënten:

  • Glycolic Acid: Een alfahydroxyzuur (AHA) dat dode huidcellen verwijdert, de huidtextuur verbetert en de teint egaliseert.
  • Aqua (water): De basis van de formule en essentieel voor het transport van andere ingrediënten.
  • Aloe Barbadensis leaf water: Kalmeert en hydrateert de huid.
  • Rosa Damascena flower water: Helpt de huid te kalmeren en te verfrissen.

Wat niet zo handig is: Hoewel dit product veel voordelen heeft, kan het voor sommigen te intens zijn bij dagelijks gebruik, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Het is essentieel om te beginnen met een lagere frequentie en de huid te laten wennen.

Tips voor veilig gebruik: Hoewel de Glycolic Acid 7% Toning Solution veel voordelen biedt, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan, vooral als je een gevoelige huid hebt. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je het meeste uit dit product haalt zonder je huid te irriteren:

  • Begin langzaam: Als je nieuw bent met glycolzuur, begin dan met een paar keer per week en verhoog de frequentie geleidelijk naarmate je huid eraan gewend raakt.
  • Gebruik ’s avonds: Glycolzuur kan je huid gevoeliger maken voor de zon, dus gebruik het product bij voorkeur in je avondroutine en zorg ervoor dat je overdag een zonnebrandcrème gebruikt.
  • Hydrateer goed: Na exfoliatie is het belangrijk om je huid goed te hydrateren om te voorkomen dat je huid droog of geïrriteerd raakt.

Met deze veelzijdige toepassingen kan de Glycolic Acid 7% Toning Solution van The Ordinary een waardevolle toevoeging zijn aan je huidverzorgingsroutine, ver buiten het traditionele gebruik als gezichtstoner. De Glycolic Acid 7% Toning Solution van The Ordinary kan een uitstekende toevoeging aan je huidverzorgingsroutine zijn. Het biedt effectieve exfoliatie zonder de bank te breken. Ik raad het aan aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en krachtige oplossing voor een gladdere en stralende huid.

Hebben jullie nog vragen, dan hoor ik deze graag! Ik ben benieuwd naar jullie ervaring van het product.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *