Review Bondi Sands Educatie

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Hi Beauty’s!

Zie jij ook al weer iedereen al rond lopen met een bruin kleurtje, en jij nog niet?! Hou je niet zo van tanning mousses of van de zonnebank? I got you girl! (and boys!)

Vorig jaar ben ik opzoek gegaan naar een tanning milk die niet direct oranje uitslaat maar wel dat ik net wat bruiner ben dan RAL 9016. Want even tussen jou en mij… ik ben namelijk geen heldin met de hedendaagse tanning mousses. Daarom ben ik heel blij dat ik de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk ontdekte. In deze post zal ik daarom ook met jullie delen waarom dit product mijn nieuwe favoriet is!

Het eerste wat me opviel aan de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk is hoe gemakkelijk het product aan te brengen is. De melkachtige misschien zelfs slijmerige textuur die moeiteloos over mijn huid heen gleed. Het was gelijkmatig te verdelen zonder al te veel gedoe. Daarnaast was de geur ook nog eens heel aangenaam! Ik vind dat een onaangename chemische geur een veelvoorkomend probleem bij zelfbruiners. Maar tot mijn opluchting heeft de tanning milk een subtiele en fijne geur. Geen sterke chemische geur die mij direct afschrikt. Sterker nog ik vond het heerlijk om aan mijn arm te ruiken toen ik in bed lag!

Omdat ik de volgende dag een feestje had (je moet dit soort dingen ook eigenlijk nooit een dag van te voren doen!) werd ik een beetje huiverig wakker en ging ik meteen opzoek naar de oranje vlekken. Tot mijn verbazing zag alles er echt heel goed uit! Ik had een geleidelijke kleur met een frisse teint! De enige plekken die ik had zaten aan de binnen kant van mijn handen. Dit was misschien ook meer mijn eigenschuld dan die van Bondi Sands. Ik had mijn handen achteraf beter moeten wassen.. een leer momentje voor de volgende keer. Maar ook mijn handen waren na één a twee dagen weer helemaal prima terwijl de kleur er verder nog steeds goed uit zag. Door de tanning milk regelmatig aanbrengen ik de intensiteit van de kleur naar mijn wens aanpassen.

Een ander aspect wat mij echt beviel, is de hydraterende formule. Het is verrijkt met aloë vera en vitamine E, waardoor mijn huid echt gehydrateerd aanvoelde. In tegenstelling tot sommige andere zelfbruiners heeft deze formule mijn huid niet uitgedroogd en voelt het eerder als een luxueuze bodylotion. Omdat ik nog al dik had gesmeerd duurde het wel lang voor het was ingedroogd. Dit zou je misschien wat kunnen voorkomen door niet direct zo veel te smeren en elke keer een klein laagje.

Om de proef op de som te nemen heb ik zelfs een klein laagje op mijn gezicht gesmeerd, en oh wat ben ik blij dat ik dat had gedaan! Ook hier geen rare vlekken of strepen maar wel een mooie teint!

Hoe gebruik je Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk?

Stap 1: Bereid je huid voor voordat je de tanning milk aanbrengt, is het belangrijk om je huid goed voor te bereiden. Scrub je huid om dode huidcellen te verwijderen en zorg ervoor dat je huid schoon en droog is. Hierdoor voorkom je vlekken!

Stap 2: Breng gelijkmatig aan en neem een kleine hoeveelheid tanning milk op je handpalm en breng het gelijkmatig aan op je huid. Begin met een dunne laag en bouw geleidelijk op voor een intensere kleur. Zorg ervoor dat je het product goed uitvaagt om strepen te voorkomen.

Stap 3: Na het aanbrengen van de tanning milk is het belangrijk om je handen grondig te wassen om eventuele verkleuring te voorkomen (leer van mijn fouten, haha!). Let ook op dat je niet direct kleding aantrekt om vlekken te voorkomen. Wacht enkele minuten totdat het product volledig is opgenomen door de huid voordat je je aankleedt.

Stap 4: Om je teint te behouden, kun je de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk regelmatig blijven gebruiken. Breng het product om de paar dagen aan, afhankelijk van de gewenste intensiteit van je teint. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig aanbrengt en goed uitvaagt voor een natuurlijk resultaat.

Extra tips:

  1. Exfolieer regelmatig: Om ervoor te zorgen dat je teint gelijkmatig vervaagt en langer meegaat, is het belangrijk om regelmatig te exfoliëren. Dit helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en zorgt voor een gelijkmatige vervaging van de kleur.
  2. Hydrateer je huid: Blijf je huid goed hydrateren, zelfs nadat je de Gradual Tanning Milk hebt aangebracht. Dit helpt om je teint langer te behouden en je huid gezond en stralend te houden.

Let op: Het is altijd raadzaam om voor gebruik de instructies en waarschuwingen op de verpakking van het product te lezen om te kijken of dit product voor jou geschikt is. Het kan natuurlijk zijn dat je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Daarom heb ik de ingrediënten hieronder voor je uitgeschreven samen met de werking er van.

Ingrediëntenlijst en uitleg van Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk:

  1. Water (Aqua): Water dient als basis voor de formulering van het product.
  2. Aloe Barbadensis Leaf Juice: Aloë vera-sap heeft kalmerende eigenschappen en helpt de huid te hydrateren en verzachten.
  3. Isopropyl Palmitate: Isopropylpalmitaat is een verzachtend en gladmakend middel dat de textuur van het product verbetert.
  4. Dihydroxyacetone (DHA): DHA is het belangrijkste zelfbruinende ingrediënt in Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk. Het reageert met de aminozuren in de bovenste laag van de huid om een bruine kleur te creëren.
  5. Glycerin: Glycerine is een vochtinbrengend middel dat helpt bij het behouden van de hydratatie van de huid.
  6. Cetearyl Alcohol: Cetearylalcohol is een vetzuuralcohol die wordt gebruikt als een emulgator en stabilisator in cosmetische producten. Het helpt de textuur van het product te verbeteren en werkt als een verzachtend middel.
  7. Cetyl Phosphate: Cetylphosfaat is een emulgator die helpt bij het mengen van water en olie in de formulering.
  8. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter: Sheaboter staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en helpt de huid zacht en soepel te houden.
  9. Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter: Cacaoboter werkt als een verzachtend en vochtinbrengend middel, waardoor de huid gehydrateerd blijft.
  10. Glyceryl Stearate: Glycerylstearaat fungeert als een emulgator die helpt bij het mengen van water en olie in de formulering.
  11. Tocopheryl Acetate: Tocopherylacetaat is een vorm van vitamine E en heeft antioxiderende eigenschappen die helpen bij het beschermen van de huid tegen vrije radicalen.
  12. Fragrance (Parfum): Het parfum geeft het product een aangename geur.
  13. Xanthan Gum: Xanthaangom werkt als een verdikkingsmiddel en stabilisator in de formulering.
  14. Sodium Citrate: Natriumcitraat wordt gebruikt als een pH-regelaar en stabilisator in cosmetische producten.
  15. Citric Acid: Citroenzuur wordt gebruikt als een pH-regelaar en helpt de stabiliteit van het product te behouden.
  16. Ethylhexylglycerin: Ethylhexylglycerine is een huidverzorgend middel dat helpt de huid zacht en glad te houden.
  17. Phenoxyethanol: Phenoxyethanol is een conserveermiddel dat wordt gebruikt om de houdbaarheid van het product te verlengen.

De Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk bevat een combinatie van hydraterende en verzachtende ingrediënten, zoals aloë vera-sap, sheaboter en cacaoboter. Het belangrijkste zelfbruinende ingrediënt, dihydroxyacetone (DHA), zorgt voor de geleidelijke opbouw van de kleur op de huid. Andere ingrediënten, zoals vitamine E (tocopherylacetaat), glycerine en ethylhexylglycerine, helpen de huid te hydrateren en te verzorgen. Het product bevat ook emulgatoren en stabilisatoren, zoals cetearylalcohol en glycerylstearaat, om de textuur van het product te verbeteren en ervoor te zorgen dat water en olie goed gemengd blijven. Het parfum zorgt voor een aangename geur tijdens het aanbrengen. Natriumcitraat en citroenzuur worden gebruikt als pH-regelaars en ethylhexylglycerine en phenoxyethanol fungeren als conserveermiddelen om de houdbaarheid van het product te verlengen.

Al met al vind ik de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een geleidelijke en natuurlijk ogende teint. Het product heeft mij aangenaam verrast met zijn gemakkelijke applicatie, geleidelijke kleuropbouw, hydraterende eigenschappen en aangename geur. Het is een product dat me een natuurlijk ogende teint geeft zonder gedoe of onaangename bijwerkingen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare zelfbruiner die je een stralende gloed geeft, raad ik de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk ten zeerste aan. Zeker wanneer je nog niet toe bent aan de tanning mousses dan is dit echt een uitkomt! Probeer het zelf en geniet van een prachtige teint.

Ps: De Tanning Milk is nu in de aanbieding! 🙂 -> Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *