Review The Ordinary. Vergelijking

Wat is het verschil van tussen de Glycolipid Cream Cleanser, Glucoside Foaming Cleanser en de Squalane Cleanser van The Ordinary?

Bij het kiezen van de juiste reiniger voor je huid is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en voorkeuren. The Ordinary, een bekend maar vooral betaalbaar merk in de wereld van huidverzorging, biedt verschillende reinigingsproducten aan, waaronder twee nieuwe varianten; de ‘Glycolipid Cream Cleanser‘, ‘Glucoside Foaming Cleanser‘ en de al bestaande variant de ‘Squalane Cleanser‘. Genoeg keuze dus, maar wat is het verschil?

Glycolipid cream cleanser: Deze cleanser is een zachte, niet-schuimende reiniger die speciaal is ontworpen voor de droge en gevoelige huid. Het bevat glycolipiden, die de huid hydrateren en de natuurlijke barrièrefunctie helpen herstellen. Het verwijderd op milde wijze vuil, make-up en onzuiverheden, zonder de huid uit te drogen. Daarom laat het de huid zacht, soepel en gehydrateerd achter. De glycolipid cream cleanser is ideaal voor dagelijks gebruik, vooral voor mensen die last hebben van een droge huid.

Glucoside foaming cleanser: Dit is een mild schuimende cleanser die geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het bevat milde reinigingsmiddelen, zoals cocamidopropyl betaine en coco-glucoside, die helpen bij het verwijderen van vuil, talg en onzuiverheden, zonder de huid uit te drogen. Deze reiniger reinigt grondig en laat de huid zacht en gehydrateerd achter. Het is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik, vooral als je op zoek bent naar een reiniger die mild is en de natuurlijke oliën van de huid behoudt.

Sqalane cleanser: De Squalane cleanser is een unieke reiniger die op oliebasis is en verandert in een lichte melkachtige textuur bij contact met water. Het bevat squalaan, een hydraterend ingrediënt dat de huid voedt en verzacht. Deze reiniger verwijdert effectief make-up, vuil en onzuiverheden, terwijl het de huid gehydrateerd en gevoed achterlaat. Ook deze cleanser is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de droge en gevoelige huid. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een reiniger op oliebasis die diep reinigt zonder de huid uit te drogen.

Persoonlijke voorkeur

Ik ben in de gelegenheid geweest om de Glycolipid Cream Cleanser, Glucoside Foaming Cleanser en de Squalane cleanser van The Ordinary uit te proberen en ik wil graag mijn persoonlijke ervaringen delen.

Glycolipid Cream Cleanser: Als iemand met een gecombineerde huid was ik erg enthousiast om de Glycolipid Cream Cleanser te proberen. Deze reiniger heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is een zachte, niet-schuimende formule die mijn huid grondig reinigt zonder de droge delen van mijn huid uit te drogen. Na het reinigen voelt mijn huid zacht en soepel aan.

Glucoside Foaming Cleanser: Ik waardeer dat deze reiniger mijn huid grondig reinigt zonder deze te strippen van zijn natuurlijke oliën. Na het gebruik voelt mijn huid schoon, verfrist en goed gehydrateerd aan. Ik gebruik het momenteel elke avond en ik merk dat het mijn huidtint geëgaliseerd heeft en onzuiverheden verminderd. Persoonlijk vind ik het altijd fijn als een cleanser schuimt en niet te zwaar is. Daarom is deze cleanser mijn favoriet van de drie!

Squalane cleaner: Dit is een interessant product vanwege zijn unieke textuur. Het is een reiniger op oliebasis die verandert in een melkachtige textuur bij contact met water. Ik was aangenaam verrast door hoe goed deze cleanser make-up en vuil verwijdert. Het laat mijn huid schoon en gehydrateerd achter, zonder een vettig residu achter te laten. Ik vind het geweldig dat het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de droge huid. Persoonlijk draag ik geen zware make-up en heb ik voldoende aan een milde reiniger maar ik zou deze cleanser vooral aanraden als jij van iets zwaardere make-up draagt.

Mijn conclusie: Het zijn allemaal indrukwekkende reinigers voor een relatief lage prijs met ieder hun eigen unieke voordelen. Afhankelijk van je huidtype en behoeften, kun je een keuze maken op basis van de eigenschappen die je het meest aanspreken. Ik ben zeer tevreden met de resultaten van al deze reinigers en zal ze zeker blijven gebruiken.

Welke is jouw favoriet? Laat het mij weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *